Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Barnens GI-mat! - 70 recept - Mindre socker - För hela familjen

Barnens GI-mat! - 70 recept - Mindre socker - För hela familjen

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2005. 127 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - När fler och fler får upp ögonen för sockrets negativa effekter är det många barnfamiljer som letar efter nya sätt att laga mat. Men att hitta roliga alternativ till snabb- och skräpmaten är en konst. Mat till barn får gärna vara lite ”smygnyttig” eftersom många barn verkar ogilla det som ser det minsta hälsosamt ut. Det ska vara roligt att äta och upptäcka nya smaker! Har man större barn som behöver gå ned i vikt är det kanske extra viktigt att lägga ner omsorg på att göra mat som smakar bra så att barnet inte behöver sakna det onyttiga, men också för att undvika att de ser det som ett straff. Det ska inte vara tråkigt att äta nyttigt! I Barnens GI-mat finns recept på vanliga huvudrätter, efterrätter, och övrigt som: frukost, picknick, mellanmål, puréer till de minsta, dipp, matlåda till skola och dagis, barnkalasmeny, mat till första partyt. Det är också viktigt att hela familjen kan äta samma mat.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151844800
Titel
Barnens GI-mat! - 70 recept - Mindre socker - För hela familjen
Författare
Klara Desser
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2005
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
194 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
554 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När fler och fler får upp ögonen för sockrets negativa effekter är det många barnfamiljer som letar efter nya sätt att laga mat. Men att hitta roliga alternativ till snabb- och skräpmaten är en konst. Mat till barn får gärna vara lite ”smygnyttig” eftersom många barn verkar ogilla det som ser det minsta hälsosamt ut. Det ska vara roligt att äta och upptäcka nya smaker! Har man större barn som behöver gå ned i vikt är det kanske extra viktigt att lägga ner omsorg på att göra mat som smakar bra så att barnet inte behöver sakna det onyttiga, men också för att undvika att de ser det som ett straff. Det ska inte vara tråkigt att äta nyttigt! I Barnens GI-mat finns recept på vanliga huvudrätter, efterrätter, och övrigt som: frukost, picknick, mellanmål, puréer till de minsta, dipp, matlåda till skola och dagis, barnkalasmeny, mat till första partyt. Det är också viktigt att hela familjen kan äta samma mat. Därför är huvudrätterna anpassade efter allas våra favoriter; här finns pastarätter, kyckling, falukorv, hamburgare, köttfärsspett, fiskrätter, grytor, pizza... Samt alla smarriga (och samtidigt nyttiga) efterrätter.