Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Klaras GI-mat : 100 recept med lågt glykemiskt index

Klaras GI-mat : 100 recept med lågt glykemiskt index

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 162 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9151843498
Titel
Klaras GI-mat : 100 recept med lågt glykemiskt index
Författare
Klara Desser
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
162 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
250 x 225 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
928 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Alla talar om glykemiskt index! Äntligen en svensk kokbok med nya spännande recept med lågt GI. För den som vill gå ned i vikt, minska risken för diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar.
Kort sagt - god härlig mat för att må bra. Och man är aldrig hungrig!

"Jag började laga mat efter Montignac-metoden, men många recept var konstiga och 'franska'. Jag började komponera egna recept och samla klassiska rätter med långsamma kolhydrater. För mig är det viktigt med matbilder som lockar och recept som är lätta att förstå och följa."

Detta har resulterat i Klaras GI-mat med välgenomtänkta moderna recept, "crossover husman".
Glykemiskt index är ett sätt att mäta hur snabbt kolhydraterna i maten höjer blodsockret, och därmed insulinet i blodet. Lågt GI, dvs långsamma kolhydrater, gör att blodsockret hålls mer konstant, man är inte hungrig och man går ned i vikt. Denna kost har många hälsoeffekter, och det handlar inte om att späka sig. Det handlar om att äta gott - men att äta medvetet!

Ur innehållet: Vad är glykemiskt index och vilken mat kan man äta? Förrätter, huvudrätter, efterrätter, röror till kyckling fisk och grönt, bön- och linssallader, plockrätter, grönsakstillbehör, såser, festbuffé, picknick, frukost och julmat.
Boken avslutas med tabeller över GI-värdet för olika livsmedel.