Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Byt namn! : och andra sätt att lyckas som journalist

Byt namn! : och andra sätt att lyckas som journalist

av

Inbunden bok. Bokförlaget Atlas. 1 uppl. 2008. 219 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Tre sidor är tummade på sina övre högra hörn, inget som påverkar läsningen///Förlagets beskrivning: Eller vill du bara ha en inblick i hur det ser ut bakom kulisserna i den svenska mediebranschen? I Byt namn! - och andra sätt att lyckas som journalist guidar journalisterna KLAS EKMAN och ANDERS RYDELL dig genom sju steg till en succéartad mediekarriär. Från hur du tar dina första steg till hur du etablerar dig i ett av världens roligaste yrken. Boken är fylld av ovärderliga tips - som hur du väljer ett säljande namn, tar åt dig äran för andras arbete, vinner en debatt och får mer betalt än dina kollegor. Dessutom får du lära dig hur du vänder dina motgångar till framgångar och säljer in din första bok.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

13 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789173891912
Titel
Byt namn! : och andra sätt att lyckas som journalist
Författare
Klas Ekman - Anders Rydell
Förlag
Bokförlaget Atlas
Utgivningsdatum
20080925
Omfång
219 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
153 x 205 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
412 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Journalistyrket fortsätter att locka unga människor på väg ut i arbetslivet. Men vad krävs egentligen för att slå sig fram? I boken Byt namn och andra sätt att lyckas som journalist ger frilansjournalisterna Anders Rydell och Klas Ericsson råd till de som vill in på en av Sveriges mest konkurrensutsatta jobbmarknader. Byt namn och andra sätt att lyckas som journalist är en självhjälpsbok som lär läsaren att bemöta en cynisk medievärld med dess egna metoder. Men det är inte bara en överlevnadsguide. Det är en bok om vägen till framgång och ett bättre liv.