Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 55 SEK
YCDBRALAI - Arbeta mindre - få mer gjort (You Can´t Do Business Running Around Like An Idiot)

YCDBRALAI - Arbeta mindre - få mer gjort (You Can´t Do Business Running Around Like An Idiot)

av

Pocketbok. Klas Hallberg Publishing. 1 uppl. 2016.

Nära nyskick. Den här boken handlar om att orka. Att orka ta reda på vad som är angeläget. Det är ofta lockande att istället ta den lätta vägen och bara jobba hårdare. Men det är ju en av världens äldsta sanningar: att genom att vara duktig och jobba jättehårt med fel sak kommer du inte att prestera önskvärt resultat. Detta är en ovanligt rolig bok av en ovanligt rolig föreläsare, som dessutom kan visa sig vara mer tänkvärd än man först anar. Precis som de andra två böckerna i serien handlar den om vad som verkligen är angeläget i livet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Swish Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
9789197913348
Titel
YCDBRALAI - Arbeta mindre - få mer gjort (You Can´t Do Business Running Around Like An Idiot)
Författare
Klas Hallberg
Förlag
Klas Hallberg Publishing
Utgivningsdatum
20150317
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
105 g
Språk
Svenska
Baksidestext
You Can't Do Business Running Around Like An Idiot - YCDBRALAIDen här boken handlar om att orka. Att orka ta reda på vad som är angeläget. Det är ofta lockande att istället ta den lätta vägen och bara jobba hårdare. Men det är ju en av världens äldsta sanningar: att genom att vara duktig och jobba jättehårt med fel sak kommer du inte att prestera önskvärt resultat. Detta är en ovanligt rolig bok av en ovanligt rolig föreläsare, som dessutom kan visa sig vara mer tänkvärd än man först anar. Precis som de andra två böckerna i serien handlar den om vad som verkligen är angeläget i livet. ”En kompromisslös bok om att skapa verkliga resultat. Jag kommer att ha mycket stor användning av boken när jag fortsätter att bygga upp Spotify." Martin Lorentzon, grundare av spotify www.klashallberg.se