Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hästarnas budskap

Hästarnas budskap

Inbunden bok

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Utgiven av Natur & Kultur 2001. 212 sid.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127353214
Titel
Hästarnas budskap
Författare
Klaus Ferdinand Hempfling
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2001
Omfång
212 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
406 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En självbiografisk berättelse där författaren till Dansa med hästar för första gången beskriver hur han på krokiga vägar och genom svårigheter och umbäranden fann "hästarnas budskap", och hur detta kom att förändra och styra hans tillvaro.

Vi får vara med om dramatiska situationer och händelser, svårigheter och umbäranden där författaren får bekänna färg inför hästarna och där han lär sig för livet.
Klaus Ferdinand Hempfling grundar sin lära på respekt, hänsyn och ödmjukhet inför hästarnas naturliga förutsättningar. Människan kan med ett öppet sinne och sitt kroppsspråk agera så att hästarnas värdighet, styrka och skönhet aldrig kränks. Här presenterar han sina tänkvärda erfarenheter för en läsekrets som når långt utanför ryttarkretsar.

Översättning Wiveka Derans

Klaus Ferdinand Hempfling är numera en världskänd filosof med hästar som tema. Han är utbildad civilingenjör med kommunikation som specialitet men har också ägnat sig åt måleri, teater och dans. Han har lockat tusentals elever och åskådare till sina demonstrationer, kurser och seminarier om sina undervisnings- och utbildningsmetoder.