Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SKOGENS ÖGA. Bilder från Borneos inre.

SKOGENS ÖGA. Bilder från Borneos inre.

Stockholm: Norstedts, 1997. 1.upplagan. 189, (2) s. Inbunden i förlagets gröna klotband med illustrerat skyddsomslag. Skyddsomslaget med riss, i övrigt mycket gott skick. Storformat. 30,5x25 cm. 1626 g. Mycket rikt fotoillustrerad i färg med beledsagande text av författaren/fotografen. Redaktör Nils Degerman, bildredaktörer Jon Schneeberger och Monika Klum.
Borneo, den stora ön i Sydostasien, har i alla tider fascinerat människor. De äldsta och mest spektakulära regnskogsområdena i världen finns där. I 14 månader har Mattias Klum med team arbetat i stora naturskyddade områden som Danum Valley och Crocker Range på den malaysiska delen av Borneo.
Skogens öga är boken om orangutangernas, kungskobrans och de stora trädens skog. Om ljusets och mörkrets skog. En osannolik och hemlighetsfull värld. Borneo, den stora ön i Sydostasien, har i alla tider fascinerat människor. Den största och längsta svenska fotoexpeditionen i modern tid är avslutad! Under 14 månader levde och arbetade Mattias och Monika Klum med team i regnskogen på Malaysiska Borneo. Resultatet är fotografier av områden och livsformer som aldrig tidigare har visats. För att få unika bilder på bl.a. orangutanger arbetade Mattias högt uppe i trädkronorna, ibland ända upp till 75 meter över marken. Han är också den förste som fotograferat Borneos regnskogar från en varmluftsballong! Till bilderna har Mattias skrivit ett antal personliga betraktelser, stämningar och tankar kring upplevelserna i regnskogen. Boken avslutas med dagboksanteckningar och bilder från expeditionens vedermödor. Mattias Klum, 29 år, räknas i dag som en av världens främsta naturfotografer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9119716125
Titel
Skogens öga : bilder från Borneos inre
Författare
Mattias Klum
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
1997
Omfång
189 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1626 g
Språk
Svenska