Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bröderna Luuk - får man göra slut med sitt syskon?

Bröderna Luuk - får man göra slut med sitt syskon?

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1:1 uppl. 2015. 190 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 22 x 14,5 cm Vikt 425 g.
Inbundet gult förlagsband med vit ryggtext och skyddsomslag, rikt illustrerad med foton i sv/v och färg. Ur baksidestexten: "Första gången vi var bröder var vi två år och noll. När den ene var svag var den andre stark, när den andre var stark slog den ene honom i huvudet med en spade. Så gick vi på sida vid sida tills en av oss inte ville mer. Då satte vi oss ner för att omförhandla." Brödraparet Kristian och Martin Luuk, programledare och författare, sammanställde en föreställning om syskonskap, det starkaste och ömmaste av band. Det blev en både rörande och rolig show om uppriktighet, avundsjuka och djup kärlek. Får man göra slut med sitt syskon? spelades i Stockholm 2014 och gick sedan på turné. Nu är det en bok. Med föreställningens alla bilder och texter, en kompletterande dagbok, annat du aldrig vetat om bröder och systrar samt extra intervjuer. En bok för alla som har syskon. Eller vill veta hur det är att ha syskon.
// Mindre hanteringsspår finns på skyddsomslagets kanter. Bilden avser den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av Boklöf [4231]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127144965
Titel
Luuk : får man göra slut med sitt syskon?
Författare
Kristian Luuk - Martin Luuk
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2015
Omfång
190 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
423 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kristian och Martin Luuk. Två bröder som hade stått varandra väldigt nära hade fått väldigt svårt att tala med varandra, att överhuvudtaget respektera varandra. Det slutade med att den äldre brodern Kristian skrev till den yngre och undrade om det ens var möjligt för dem att fortsätta umgås. Det är ingen ovanlig historia.

Det ovanliga är att perioderna av främlingskap och missförstånd ledde till samtal och en ny förståelse, och ur den växte scenföreställningen Får man göra slut med sitt syskon? fram, en föreställning som rörde och underhöll både kritiker och publik, och som gått på turné i Sverige med Riksteatern.

Nu blir showen bok, med delvis nya texter och med ett rikt bildmaterial ur föreställningen.