-
Nyttiga fetter - recept, fakta, kostråd
Inbunden bok.
Nyskick. Sundbyberg : Semic, 2009 (Italien) 111s. Ill. 24 x 21,5 cm. Dahlgren, Åsa. (foto) ISBN: 978-91-552-5437-7 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage) I mycket fint skick, som ny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
9789155254377 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
Bokförlaget Semic 9789155254377 -
Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 111 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
Bokförlaget Semic 9789155254377 -
Nyttiga fetter Recept, fakta, kostråd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 111 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.
De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
Bokförlaget Semic 9789155254377 -
Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 111 sidor.
Nyskick. Så härliga recept att följa eller bara få inspiration av. Äntligen är uden då vi är livrädda för fett över! Lär dig boosta hjärnan med nötter, avokado och massor av annat gott.
Titta gärna efter mer innan du avslutar ordern. Det finns några andra kokb läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
Bokförlaget Semic 9789155254377 -
Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 111 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
Bokförlaget Semic 9789155254377 -
Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 111 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
Bokförlaget Semic 9789155254377 -
Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 111 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
Bokförlaget Semic 9789155254377 -
Nyttiga fetter : Recept, fakta, kostråd
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Semic 2008 (sv.originaluppl.), 111s. B/H=21,5x24. Vikt = 540g. Förlagets dekorerade laminatband (kartonnage). Nära nyskick.
ISBN: 9789155254377
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
9789155254377 -
Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
Inbunden bok. Semic, m.. 2008. Inbunden. 552 gram.
Nyskick. presentskick, portot 55 sek..
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
9789155254377 -
NYTTIGA FETTER Recept, fakta, kostråd
Inbunden bok.
Nyskick. Illustrerad. Semic. 2008. 112 s. Inbunden. 23x21cm. Nyskick. Presentskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
9155254377 -
Nyttiga fetter
Inbunden bok. Semic. 2009. 111 s. Inbunden. 23x21cm. 560 gram.
Mycket gott skick. recept fakta kostråd.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
9155254377 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
9789155254377 -
Nyttiga fetter recept-fakta-kostråd
Inbunden bok. Semic. 2008. 111 s. Inbunden. 24x21cm. 560 gram.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
9155254377 -
NYTTIGA FETTER recept fakta kostråd
Semic, 2008. inbundenm, 111 sid, 546 gram. i nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
9789155254377
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn