Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Namnsdagsflickan

Namnsdagsflickan

Häftad bok Bonnier Carlsen. 1 uppl. 2012. 173 sidor.

Mycket gott skick. Några hundöron och lite skriven i.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163869150
Titel
Namnsdagsflickan
Författare
Kristoffer Leandoer
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2012
Omfång
173 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
155 x 229 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
330 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Grafisk roman om svek och växande

En spännande kombination av vardagsrealism och fantasy, med tillsats av en nypa superhjälteserie.Kim och Robin har en fantasivärld ihop: ett medeltida land som de styr med järnhand. De delar på allt, även om det är Kim som ger landet liv med sina teckningar. Robins lillasyster Namnsdagsflickan är också med på ett hörn, för det mesta som iakttagare, men ibland som smart idégivare.
Men i takt med att verkligheten tränger sig på hotas landets existens. Medan föräldrarna bråkar sönder familjen, bråkar Kim och Robin sönder sin skapelse, Namnsdagsflickans nya rollfigurer förmår inte rädda den. Kim lämnar dem i vredesmod och kastar sig i stället in i superhjältevärlden: den hjältemodiga ninjan Kassandra Karat föds.
Men Namnsdagsflickan är ihärdig, trots brytningen fortsätter hon hänga efter Kim i det alltmer framgångsrika serieskapandet, men till slut blir hennes ivriga stöd för påträngande ... Och nu ligger hon i oförklarlig koma sen en vecka.
Märkliga tecken tyder på att Namnsdagsflickan är instängd i deras gamla fantasivärld: en trygg plats enligt henne, men full av våldsamma fantasier! Namnsdagsflickan måste väckas och Robin blir tvungen att kontakta Kim, bilderna är den enda ingången till landet ...Augustnominerad författare möter en av Sveriges mest lovande illustratörer = en spännande och vacker roman om svek och växande!
"... något som inte liknar något annat i svensk ungdomslitteratur. Stil-/genreblandningen fungerar bra. Romanen är välskriven, fantasifull, spännande och gripande och de tecknade avsnitten är konstfullt införlivade i helheten." Nils Ahnland, BTJ-häftet