Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Älska ditt arbete
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153429630
Titel
Älska ditt arbete
Författare
Lötbom, Susann
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
179 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
360 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kan man verkligen älska sitt arbete? Räcker det inte med att ha en sysselsättning som är okej i någon bemärkelse?
I boken Älska ditt arbete får du vägledning i hur du ska göra för att förändra ditt (arbets)liv. Nöj dig inte med det näst bästa utan låt ditt arbete vara ett naturligt förstahandsval. Älska ditt arbete - eller välj att arbeta med det du älskar att göra.
Det första alternativet handlar om att låta ditt nuvarande jobb bli ditt drömjobb. Genom att öka din kunskap, ändra ditt förhållningssätt, lära dig att hantera konflikter och sätta gränser har du kommit en bra bit på väg. Blir du dessutom en fena på relationer, på att ge och ta kritik samt fatta kloka beslut, ja då kan du känna dig trygg i förvissningen att du kommer att lyckas.
Det andra alternativet utgår ifrån att du redan gjort allt som står i din makt, men utan framgång - då är det dags att göra något annat. Om du börjar bli missmodig, har en galen chef eller är utsatt för mobbing krävs dessutom att du handlar snabbt. Det finns gränser för hur länge du förmår hantera en sådan situation. Kanske väntar drömjobbet runt hörnet, kanske är det dags att förverkliga din sedan länge hemliga dröm om att starta eget!

Susanne Lötbom har mångårig ledarerfarenhet från såväl offentlig som privat verksamhet och arbetar idag som regionchef inom den privata vården. Parallellt driver hon ett eget företag med inriktning mot coaching där målgruppen är organisationer, elitidrottare eller privatpersoner som vill utvecklas och anta nya utmaningar.