Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Eriks såser och favoritrecept : från restauratör till fabrikör

Eriks såser och favoritrecept : från restauratör till fabrikör

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Ica bokförlag, 2013. Tryckt/dekorerat förlagsband med trådbunden inlaga. Mycket gott skick. 25x25 cm. 141 s. Illustrerad i färg (foto: Bruno Ehrs). ISBN 978-91-534-3973-8.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153439738
Titel
Eriks såser och favoritrecept : från restauratör till fabrikör
Författare
Erik Lallerstedt - Jan Gradvall
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2013
Omfång
141 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
249 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
812 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Inget kan som en god sås förhöja upplevelsen av en måltid. Såsen är en tusenkonstnär som både kan lyfta, balansera och runda av smaker. Man kan göra de mest fantastiska såser genom att koka fond, reducera och sila i timmar. Men varför konstra till det? Erik Lallerstedt tycker inte att det finns någon anledning att göra det onödigt komplicerat. Och en riktigt god sås behöver inte ta lång tid att få till.

I Eriks såser bjuder Erik Lallerstedt på sina allra bästa recept. Här hittar du naturligtvis oumbärliga klassi- ker som rödvinssås, svampsås och hollandaise. Genom att lära dig laga en handfull grundsåser kan du med hjälp av olika smaksättningar alltid få en sås som passar rätten du tänkt servera. I boken hittar du också recept på både fest- och vardagsrätter som passar till de såser Erik utvecklat som finns färdiga i handeln.