-
God mat ute fyra årstider i världens största...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Vildmarksbiblioteket. uppl.1. 2005. 159 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197554114
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
9789197554114 -
God mat ute : fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1 uppl. 2005. 160 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197554111
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
Vildmarksbiblioteket 1 9197554111 -
God mat ute : fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1 uppl. 2005. 160 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197554114
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
Vildmarksbiblioteket 1 9789197554114 -
God mat ute : fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1 uppl. 2005. 160 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197554111
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
Vildmarksbiblioteket 1 9197554111 -
God mat ute : fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1 uppl. 2005. 160 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197554114
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
Vildmarksbiblioteket 1 9789197554114 -
God mat ute : fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1 uppl. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197554114
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
Vildmarksbiblioteket 1 9789197554114 -
God mat ute : fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1 uppl. 2005. 160 sidor.
Nyskick. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197554114
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
Vildmarksbiblioteket 1 9789197554114 -
God mat ute : fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1 uppl. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197554111
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
Vildmarksbiblioteket 1 9197554111 -
God mat ute : fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1 uppl. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick. Försättsblad borttaget annars fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197554114
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
Vildmarksbiblioteket 1 9789197554114 -
God mat ute : fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1 uppl. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick. Lätt buktad pärm.................// En kokbok för alla som vill äta gott uta på vandringstur, cykel- eller biltur, av en av Norges mest populära kockar. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197554111
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
Vildmarksbiblioteket 1 9197554111 -
God mat ute fyra årstider i världens största...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Vildmarksbiblioteket. 2005. 159 s. Förlagsband. 20 x 27,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197554114
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
9789197554114 -
God mat ute (Fyra årstider i världens största...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 2005. 159 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKVildmarksbiblioteket -
God mat ute. Fyra årstider i världens största...
Vildmarksbiblioteket 2005
Inb. 159s. mkt. gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197554111
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
9197554111 -
God mat ute - fyra årstider i världens störst...
Inbunden bok.
Nyskick. Växjö : Vildmarksbiblioteket, 2005 (Kristianstad : Kristianstads tr.) 159[1]s. Färgill. 28 x 20 cm. 842 g. Foto: Erik Jalland. Orig:s titel: Koke ute. Översättning: Vildmarksbiliotekets redaktion. ISBN: 91-975541-1-1 ; Inb. dekorerat förlagsband. I mycket läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197554111
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
9197554111 -
God mat ute Fyra årstider i världens största...
Inbunden bok. Vildmarksbiblioteket. 1:a uppl. 2005. 159 s. Inbunden. 27,5x20,5cm. 855 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197554111
- Titel
- God mat ute : fyra årstider i världens största kök
- Författare
- Barmen, Lars
- Förlag
- Vildmarksbiblioteket
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi ska ut på vandringstur, biltur, cykeltur, en tur med båten eller husvagnen, vill vi göra det enkelt för oss. Därför består maten ofta av torrsoppor, smörgåsar eller korv på termos, men det krävs inte särskilt mycket mer arbete att laga riktigt god och varierande mat att ta med sig eller laga klart ute.
Författaren Lars Barmen, en av Norges mest populära kockar, är ofta ute och lagar mat, något som märks i hans program på TV. Nu har han samlat all sin kunskap om matlagning utomhus mellan två pärmar, och med sin omisskännliga stil förklarar han lätt och ledigt vad man kan göra för att trolla fram den ena fantastiska måltiden efter den andra ute i friska luften.
Med hjälp av boken God mat ute kan vem som helst bli friluftslivets gourmetkock!
Boken är indelad efter olika teman och årstider:
* Fjällfisketur på hösten
* Höstjakt på fjället
* Skidtur på fjället
* Topptur på två dagar, den lite enklare varianten
* Stugtur, den klassiska norska folksporten
* Cykeltur med barn
* En picknick med vänner
* En kort båttur några kvällstimmar efter jobbet
* Fisketur på havet
* Dyktur
* En badutflykt till stranden
* Lyxmiddag för två, ute i det fria
Här finns massor av trevliga recept och god mat att låta sig inspireras av!
Recepten är uppdelade på förberedelser hemma och vad du sedan gör för att laga färdigt rätten ute. Samtliga recept förutsätter att du inte har tillgång till vanlig spis och ugn utan lagar färdigt rätten ute på stormkök, över öppen eld och liknande.
* Format: 195x270, 160 sidor
* Rejäl produktion med trådbindning och hårda pärmar
* Rikt illustrerad med många vackra foton
* Stor fin bok med hårda pärmar och fullfärgstryck
9197554111
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn