Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lönsamt Ledarskap

Lönsamt Ledarskap

av

Inbunden bok. TUK Förlag. 1 uppl. 121 sidor.

Nära nyskick. (73) Förlagsny Oläst. Namnad Om du inte hälsar på din personal på morgonen så hjälper inga mål!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789197621779
Titel
Lönsamt Ledarskap
Författare
Lars Hessner
Förlag
TUK Förlag
Utgivningsdatum
20140304
Omfång
121 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
306 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Om du inte hälsar på din personal på morgonen så hjälper inga mål! Att du trivs på jobbet och känner dig motiverad behöver inte ha något samband med att det går bra för företaget. Lars Hessner förklarar sambanden mellan personalens attityder och en organisations lönsamhet. Hessnermetoden visar att det är mycket viktigare att chefen respekterar sina medarbetare än att hon lyckas förankra mål och visioner. Läs mer Boken beskriver dessutom vilken prioriteringsordning som chefen behöver ha i sitt arbete för att skapa resultat. Den är också en uppslagsbok för dig som vill arbeta med medarbetarundersökningar som styrinstrument. Lars Hessner arbetade med medarbetarundersökningar och ledarskapsfrågor i 26 år. Han gick hastigt bort i augusti 2008. Om författarna Anna Tufvesson har tidigare arbetat som lärare I medie- och Kommunikationsvetenskap vid Karlstads universitet. Där undervisade hon bl a I PR och organisationskommunikation. Anna har skrivit boken Kommunikation som verktyg för ledare och medarbetare och varit redaktör för Lönsamt ledarskap. Hon är utbildad informatör och har varit ansvarig för informationsutbildningen på universitet i sex år. Anna arbetar idag på Karlstad kommun med ledarutveckling med inslag av såväl interkulturell kommunikation som kommunikativt ledarskap.