Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 55 SEK
Gryning över Kalahari: hur människan blev människa

Gryning över Kalahari: hur människan blev människa

av

Häftad bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2007. 382 sidor.

Mycket gott skick. Något sned rygg. Ett par minimalt stötta hörn på omslagets framsida. Lätt gulnade sidor. Storpocket. 297 gram.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789170372995
Titel
Gryning över Kalahari : hur människan blev människa
Författare
Lasse Berg
Förlag
Ordfront Förlag
Utgivningsdatum
20070405
Omfång
382 sidor
Bandtyp
Storpocket
Mått
127 x 198 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
304 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Gryning över Kalahari är den fantastiska berättelsen om hur en liten grupp Homo sapiens, kanske 10-20000 individer som levde i Afrika för 150000 år sedan, spred sig över hela jordklotet. Och förändrade det för all framtid. Boken är resultatet av många års arbete och resor. Lasse Berg har intervjuat de främsta vetenskapsmännen inom evolutionslära, arkeologi och paleontologi. Han har smält samman detta med sina egna erfarenheter av att leva på olika håll i världen, inte minst i Afrika. Gryning över Kalahari är en fantasieggande, lättillgänglig och djupt personlig sammanfattning av vad vi idag vet om människans evolution. En bok om det samarbetande, lättjefulla, berättande, dansande, målande, skönhetstörstande djuret. En bok om människan. Illustrerad i svart-vitt. En gastkramande spännande bok som omöjligen går att lägga ifrån sig. Gabriella Håkansson, Dagens Nyheter