Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Silverview

Silverview

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 270 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Julian Lawndsley har lämnat den hektiska affärsvärlden i London för ett lugnare liv i en sömnig engelsk kuststad, där han öppnat en bokhandel. Inom kort får han kontakt med Edward, en verserad herre som bor i Silverview, det mäktiga huset i utkanten av staden. Men vad finns i Edwards förflutna och varför är han så intresserad av Julian? Spåren leder till en av underrättelsetjänstens mörkare hemligheter, och till en läcka som kan få ödesdigra konsekvenser.

Silverview är John le Carrés sista roman. Det är en berättelse om kampen mellan professionell plikt och individuell moral, och om vad vi är skyldiga dem vi älskar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100195816
Titel
Silverview
Författare
le Carré, John
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2021
Omfång
247 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 212 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
375 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Julian Lawndsley har lämnat den hektiska affärsvärlden i London för ett lugnare liv i en sömnig engelsk kuststad, där han öppnat en bokhandel. Inom kort får han kontakt med Edward, en verserad herre som bor i Silverview, det mäktiga huset i utkanten av staden. Men vad finns i Edwards förflutna och varför är han så intresserad av Julian? Spåren leder till en av underrättelsetjänstens mörkare hemligheter, och till en läcka som kan få ödesdigra konsekvenser.Silverview är John le Carrés sista roman. Det är en berättelse om kampen mellan professionell plikt och individuell moral, och om vad vi är skyldiga dem vi älskar.