Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 55 SEK
Livvakten

Livvakten

av

Ljudbok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Wahlströms 2005, Uppläsare: Peter Andersson, 12 CD, ljudbok

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Swish Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
9132600178
Titel
Livvakten
Författare
Lee Child
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsdatum
20050905
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 130 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
290 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Livvakten" är Lee Childs sjätte bok, ännu en stilsäker och lysande konstruerad thriller, laddad med nagelbitande spänning. Jack Reacher är en hjälte som stannar i minnet - en tuff, tystlåten individualist som går sina egna vägar. Den f.d. militärpolisen Jack Reacher är en kringflackande ensamvarg. Han har inget jobb, inga ID-handlingar, ingen känd adress. Han har liftat österut till ett isande kallt Atlantic City med ett åldrigt syskonpar som spelar blues på sjaskiga barer runt om i landet. Han hänger på baren där de spelar och ser till att den skumme ägaren inte lurar dem på pengar, men funderar på att ta sig tillbaka till Kaliforniens behagliga värme. Men han hinner aldrig dit. En kvinna spårar upp honom och ger honom ett uppdrag. Hon ansvarar för livvaktsskyddet av vicepresidenten och vill testa säkerheten i sitt team. Reachers uppdrag blir att försöka bryta igenom de rigida säkerhetsåtgärderna i avsikt att lönnmörda vicepresidenten. Plötsligt befinner sig Reacher i maktens centrum i Washington - i Secret Services slutna rum. Och för den uppgift som väntar honom behöver han allt sitt kunnande, all sin list och charm och sitt instinktiva men kontrollerade våld. Uppläsare Peter Andersson.