Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allemans bok om Fransk husmanskost :en praktisk vägledning för den vetgirige

Allemans bok om Fransk husmanskost :en praktisk vägledning för den vetgirige

LiberFörlag, 1981. Hft 96s. 20x15cm, 181g. Illustrerad.

Mycket gott skick. ISBN 9138900459.
Fransmännen är med rätta världsberömda för sin kokkonst. Man sätter gärna likhetstecken mellan fransk och dyr komplicerad mat. Efter en inledande kulinarisk resa genom Frankrike följer recept på bl a entréer, soppor, fisk och skaldjur, kött, grönsaker och efterrätter. Allemans bok om Fransk husmanskost visar att detta inte alls behöver vara fallet. I fördjupningsavsnittet finns lästips för den som vill veta mera, vinordlista och sakregister.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9138900459
Titel
Allemans bok om fransk husmanskost : [en praktisk vägledning för den vetgirige]
Författare
Leeming, Margaret - Thermænius-Göransson, Maj
Förlag
Stockholm : LiberFörlag
Utgivningsår
1981
Språk
Svenska