Allemans bok om Fransk husmanskost :en praktisk vägledning för den vetgirige
LiberFörlag, 1981. Hft 96s. 20x15cm, 181g. Illustrerad.
Mycket gott skick.
ISBN 9138900459.
Fransmännen är med rätta världsberömda för sin kokkonst. Man sätter gärna likhetstecken mellan fransk och dyr komplicerad mat. Efter en inledande kulinarisk resa genom Frankrike följer recept på bl a entréer, soppor, fisk och skaldjur, kött, grönsaker och efterrätter. Allemans bok om Fransk husmanskost visar att detta inte alls behöver vara fallet. I fördjupningsavsnittet finns lästips för den som vill veta mera, vinordlista och sakregister.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9138900459
- Titel
- Allemans bok om fransk husmanskost : [en praktisk vägledning för den vetgirige]
- Författare
- Leeming, Margaret - Thermænius-Göransson, Maj
- Förlag
- Stockholm : LiberFörlag
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska