Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den döende detektiven (5)

Den döende detektiven (5)

av

Ljudbok. Bonnier Audio. 2011.

Nyskick. Fodral i mycket gott skick. 11 CD 13 tim ljudpocket Uppläsare: PETER ANDERSSON. Lyssnad på en gång. Fodralet har ett par mindre skador

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

15 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789174130768
Titel
Den döende detektiven
Författare
Leif G. W. Persson
Förlag
Bonnier Audio
Utgivningsdatum
20110909
Bandtyp
CD-skiva
Mått
128 x 128 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
210 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu i lågprisutgåva!Legendarisk mordutredare och ett ouppklarat mord på en nio-årig flicka Lars Martin Johansson, i sin krafts dagar chef för Rikskriminalen, legendarisk mordutredare och bland sina kolleger känd som mannen som kunde se runt hörn. Numera är han pensionär och lever ett annat liv än då. Fast se runt hörn kan han fortfarande. Stockholm i början på juli, Johansson har åkt in från landet för att uträtta ärenden. På vägen åter faller han för frestelsen att göra en avstickare till Sveriges bästa korvkiosk på Karlbergsvägen. För vem orkar köra bil till landet på fastande mage? När han tre dygn senare kvicknar till liv ligger han på intensiven på Karolinska sjukhuset drabbad av en blodpropp i hjärnan sekunden innan han skulle hugga tänderna i sin grillade Zigeunerwurst med surkål och fransk senap. En annan Johansson och att se runt några hörn är inte längre att tänka på. Samtidigt som hans gamla liv plötsligt försöker gripa tag i honom på nytt. Hans egen läkare berättar en hemsk historia om ett tjugofem år gammalt ouppklarat mord på en nioårig flicka. Prima virke för den som kan se runt hörn men knappast något för Johansson i det skick som han numera befinner sig i.