Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lena Maria - Fot-Noter

Lena Maria - Fot-Noter

Inbunden bok Libris förlag. 1997. 112 sidor.

Mycket gott skick. 22x14 cm. Fotoillustrerad. ISBN 9171951113.
Lena Maria föddes utan armar och med bara ett normalt fungerande ben. Det var en chock för hennes omgivning. Hur skulle hennes liv bli? Hon kunde ha blivit bitter, men Lena Marias föräldrar lärde henne att se handikappet som ett överkomligt och inte ett oöverstigligt hinder. Hon lärde sig att använda fötterna för att skriva, sy, spela piano och simma. Hon blev handikappsimmare på landslagsnivå och det tog henne ända till OS i Seoul. I dag är Lena Maria en uppskattad sångerska på heltid med enorma framgångar i bland annat Japan. Här berättar Lena Maria själv hur hon med järnvilja, livsglädje och en stark tro på Gud har vänt alla odds till sin fördel.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9171951113
Titel
Lena Maria - Fot-Noter
Författare
Lena Maria Klingvall
Förlag
Libris förlag
Utgivningsår
1996
Bandtyp
Inbunden
Vikt
254 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lena Maria föddes utan armar och med bara ett normalt fungerande ben. Det var en chock för hennes omgivning. Hur skulle hennes liv bli? Hon kunde ha blivit bitter, men Lena Marias föräldrar lärde henne att se handikappet som ett överkomligt och inte ett oöverstigligt hinder. Hon lärde sig att använda fötterna för att skriva, sy, spela piano och simma.

Hon blev handikappsimmare på landslagsnivå och det tog henne ända till OS i Seoul. I dag är Lena Maria en uppskattad sångerska på heltid med enorma framgångar i bland annat Japan.

Här berättar Lena Maria själv hur hon med järnvilja, livsglädje och en stark tro på Gud har vänt alla odds till sin fördel.