Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
CHLORELLA – Funktionell föda

CHLORELLA – Funktionell föda

Häftad bok. Natureproducts. 2007. 199 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Oläst, men ev. saknas smutssidan. ––

Stig Levin har specialicerat sig på hälso- och näringsfrågor och har under mer än 20 år följt vetenskaplig forskning och medicinsk användning av Chlorella pyrenoidosa.
• VAD ÄR CHLORELLA? Chlorella är en encellig, grön mikroalg med en äkta cellkärna (nukleid), och som odlas i soldränkta sötvattenbassänger under sträng näringskontroll. Chlorella har funnits på vår jord sedan före prekambrium, i över 2,5 miljarder år och odlades först år 1890 av en holländsk mikrobiolog, vid namn M.W. Beyerinck, som gav algen namnet Chlorella (grek. chloros grön).
• 2000-TALETS FUNCTIONAL FOOD! Chlorella är 100% naturlig, näringsrik och helt komplett föda, fri från syntetiska tillsatser, konserveringsmedel, gluten, färgämnen och andra kemiska ämnen och kan med fördel förtäras av alla, gammal som ung, allergiker, vegetarianer, gravida, ammande mödrar. Chlorella kan ätas även i större mängd utan att ge biverkningar och är inte vanebildande. Ett flertal av världens forskare anser att gröna växters balanserade helhet ger en högre näringseffekt än syntetiskt framställda multivitaminer! Chlorella, en av naturen sammansatt, komplett näring, bidrar till ett friskare liv genom sin rikedom på vitaminer, mineraler, proteiner och klorofyll. Chlorella är även en stark antioxidant i kampen mot de fria radikalerna! Chlorella äts varje dag bl.a. av 15 till 20 miljoner människor i Japan och anses där liksom i stora delar av världen, vara den mest näringsrika plantan på jorden. Till skillnad mot t.ex spirulina som räknas till bakterierna, (prokaryoter) är chlorella en planta (eurokaryot) eftersom den har en äkta cellkärna (nukleid) vars innehåll av RNA/DNA av hög kvalitet inte överträffas av något annat näringsämne på jorden. Chlorellas cell delar sig i 4 nya celler under ca 18 till 20 timmar vilket innebär att chlorellas ojämförligt snabba tillväxttakt under odlingen visar på hög kvalitet av RNA/DNA i chlorellas cellkärna.
• CHLORELLA – KOMPLETT & BALANSERAD NÄRING! Många människor lider idag av trötthet, depression, stress, allergi, magbesvär, värk, obalanserad ämnesomsättning och andra nedsatta kroppsfunktioner. I den dagliga kosten saknas ofta vissa viktiga näringsämnen samtidigt som vi ständigt utsätter oss för luftförorening, pestisider, färgämnen och andra kemiska tillsatser i mat och dryck. Dessa skadegörande och för kroppen, helt främmande kemikalier och tungmetaller, förökas i vår organism och orsakar ödeläggande hälsoproblem då de överskrider kroppens toleransnivå. Detta, i sin tur, leder till ett försämrat immunförsvar vilket medför att kroppen inte orkar försvara sig mot orsaker till allt från lätta allergier till allvarliga, genetiska, fysiska och mentala sjukdomar. Vi kan själva åstadkomma en förändring genom att dagligen tillföra kroppen extra näringsämnen genom ...

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197667500
Titel
Chlorella : funktionell föda
Författare
Levin, Stig Arne
Förlag
Torekov : Natureproducts
Utgivningsår
2007
Språk
Svenska