-
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Nära nyskick. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet. Lärorik och otroligt detaljerad. Boken har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver det inga skadade sidor eller klo läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Nära nyskick. Utgallrad från Institutionen för kostvetenskaps bibliotek. Mycket gott skick. Etikett på framsidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Nära nyskick. Mycket gott skick, knappt använt. Kantstött på framsidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9147053550
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9147053550 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5:2 uppl. 2008. 461 sidor.
Mycket gott skick. Format 24,5 x 17 cm Vikt 970 g.
Häftad bok med mjuka flexipärmar, FEMTE uppdaterade och utökade upplagan, rikt sv/v illustrerad med tabeller, diagram, teckningar och foton. INNEHÅLL: Författare. Förord 1. Begreppet näringslära 2. Livsmedelskonsumtion o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5:2 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Inbunden bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Mycket gott skick. Inbunden, mjukband. I fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5:2 uppl. 2008. 464 sidor.
Mycket gott skick. I ett litet avsnitt av boken förekommer några markeringar med blyerts och märkpenna. Annars är inlagan i utmärkt skick. Utvändigt är boken också fin och har bara små hanteringsspår, men ett litet skrapmärke på mitten av främre omslaget.
"Näringslära f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5:2 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5:3 uppl. 2011. 464 sidor.
Gott skick. Vissa blyertsmarkeringar/understrykningar förekommer, och även någon markering med bläck och märkpenna.
"Näringslära för högskolan har kommit att fungera som ett svenskt standardverk inom näringslära för flera universitets- och högskoleutbildningar.
läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5:3 9789147053551
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn