Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
BÄSTISBOKEN

BÄSTISBOKEN

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. Första uppl. 2004. 176 sidor.

Nyskick. Inga namn eller andra markeringar. " Klara har fått en kompisbok av sin mormor. I den boken står allt. Till och med det man aldrig pratar om. Men nu behöver hon den inte längre. Hon har hittat Anton, sin bortkomna tvilling. Med honom kan hon prata om allt. Men något händer med Klara efter sommaren. Hon klipper håret och blir Surfklara - vindarnas drottning. Någon som till och med söta och populära Auriel vill vara med. Nu är det Anton som blir ensam. Klara har glömt kvar sin Kompisbok i Antons rum. Han undrar om det är sant som Klara säger. Att man ser allt mycket klarare när man skriver i den. Nu när Klara varken behöver honom eller boken börjar Anton skriva i den. Kompisboken blir Antons bästisbok." För fler böcker av Lin Hallberg: Välkommen att titta i på mina andra annonser på JOLEANS BOKBOD här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9129659817
Titel
Bästisboken
Författare
Hallberg, Lin
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2004
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
150 x 200 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
370 g
Språk
Svenska
Baksidestext
2001 kom Kompisboken, en inkännande skildring av relationer på mellanstadiet. Bästisboken är den starka uppföljaren, men med Anton som huvudperson.

Klara har aldrig synts i klassen. Men med Anton som vän får hon konturer. Hon är rolig. Hon pratar. När Klara blir synlig väljer söta Auriel henne till vän. Nu är det Anton som inte syns. Och Klara har blivit någon annan.

Klara har fått en kompisbok av sin mormor. I den boken står allt. Till och med det man aldrig pratar om. Men nu behöver hon den inte längre. Hon har hittat Anton, sin bortkomna tvilling. Med honom kan hon prata om allt.

Men något händer med Klara efter sommaren. Hon klipper håret och blir Surfklara - vindarnas drottning. Någon som till och med söta och populära Auriel vill vara med. Nu är det Anton som blir ensam. Klara har glömt kvar sin Kompisbok i Antons rum. Han undrar om det är sant som Klara säger. Att man ser allt mycket klarare när man skriver i den.
Nu när Klara varken behöver honom eller boken börjar Anton skriva i den. Kompisboken blir Antons bästisbok.

Lin Hallberg är kanske mest känd för sina populära hästböcker om Robot och Rackastallet.
Lin Hallberg är kanske mest känd för sina populära hästböcker om Robot och Rackastallet.
2001 kom Kompisboken, en inkännande skildring av relationer på mellanstadiet. Med Kompisboken som bas har Lin Hallberg och regissören och skådespelerskan Victoria Kahn utformat ett rollspel för skolorna där barnen får bearbeta frågor om positioner, mobbing och utanförskap. Bästisboken är den starka uppföljaren med samma karaktärer, men med Anton som huvudperson.