Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Turk och Timotej : en natt

Turk och Timotej : en natt

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 174 sidor.

Mycket gott skick. Tredje boken om Timotej af Lilja. Kärleksroman för unga vuxna. Försålt skyddsplastat biblioteksex i utmärkt skick. Inbunden, 174 s, Bonnier Carlsen, 2012.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163871566
Titel
Turk och Timotej : en natt
Författare
Lina Forss - Niklas Krog
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2012
Omfång
174 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
133 x 210 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
263 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Forss och Krog skriver ungdomsroman tillsammans

När två av våra mest omtyckta ungdomsboksförfattare, Lina Forss och Niklas Krog, skriver ihop för första gången hettar det till ordentligt. Det här är en känsloladdad kärlekshistoria om två unga människor, en decembernatt i Stockholm.Snön yr på Hamngatan, i skyltfönstren glittrar julen. Basketkillen Turk känner sig låg och han gillar egentligen bara träningarna numera. Östermalmstjejen Timotej har precis kommit hem från London för att fira jul. När hon krockar med Turk händer något sällsynt: för en kort stund är Timotej mållös.Turk och Timotej tycker olika om nästan allt, men kan inte släppa varandra. En natt ska de munhuggas och hångla – och mer. En natt ska de lyssna till varandras berättelse och komma svindlande nära. Och när en blek morgon gryr är sagan över. Det är vad de tror.”Turk och Timotej: En natt” är kärleksromanen för alla som väntar på och längtar efter det magiska livsförändrande mötet.