Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sandvargen och hela härligheten

Sandvargen och hela härligheten

Inbunden bok

Nyskick. Rabén & Sjögren | Utg. 2016 | Förlagsband. | 129 s. | 9789129701142 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Är tiden faktiskt så där som du sa? frågade Zackarina. Så där stor, menar jag.- Absolut, sa Sandvargen. Den är så stor att man inte kan se slutet på den. Och knappt början heller, Ja, inte härifrån i alla fall.- Så då är det inte så där särskilt ont om tid då? sa Zackarina.Sandvargen log mot henne med tusen vita snäckskalständer.- Tid, sa han. Tid är det verkligen inte ont om.Kan man stoppa tiden? Vart tar färgerna vägen på natten? Och vad ska man egentligen göra med de dumma cykeltjuvarna? Zackarina och Sandvargen fortsätter att fundera över livets alla små och stora frågor.De tre böckerna om Sandvargen är ett härligt läsäventyr för små och stora. Sandvargen belönades med Nils Holgersson-plaketten 2003, och Mera Sandvargen blev Augustnominerad samma år.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129701142
Titel
Sandvargen och hela härligheten
Författare
Åsa Lind
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2016
Omfång
129 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
347 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Är tiden faktiskt så där som du sa? frågade Zackarina. Så där stor, menar jag. - Absolut, sa Sandvargen. Den är så stor att man inte kan se slutet på den. Och knappt början heller, Ja, inte härifrån i alla fall. - Så då är det inte så där särskilt ont om tid då? sa Zackarina. Sandvargen log mot henne med tusen vita snäckskalständer. - Tid, sa han. Tid är det verkligen inte ont om. Kan man stoppa tiden? Vart tar färgerna vägen på natten? Och vad ska man egentligen göra med de dumma cykeltjuvarna? Zackarina och Sandvargen fortsätter att fundera över livets alla små och stora frågor. De tre böckerna om Sandvargen är ett härligt läsäventyr för små och stora. Sandvargen belönades med Nils Holgersson-plaketten 2003, och Mera Sandvargen blev Augustnominerad samma år.