Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 49 SEK
Trädgård med TOLV RUM OCH KÖK

Trädgård med TOLV RUM OCH KÖK

av

Inbunden bok. Votum. 2014. 216 sidor.

Nära nyskick. Kartonnage inbunden bok i nära nyskick, perfekt, Här utforskas denn lilla tomtens möjligheter, med handfasta tips om vilka växter som passar ihop, hur man håller igång blomningen under säsongen, tillsammans poetiskt vackra bilder, allt är möjligt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 49 SEK Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789187283260
Titel
Trädgård med tolv rum och kök
Författare
Linda Marend
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Utgivningsdatum
20140319
Omfång
216 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
208 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
1074 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Skapa en storlagen trädgård på en liten yta. Vill du skapa en yppig, grönskande och blomrik trädgård? Bär du på odlingsdrömmar, drömmar om en trädgård med olika delar och med olika innehåll? Önskar du snabba resultat och lättskötta odlingar? Dessa drömmar och önskningar är inte helt ovanliga, men många av oss har en ganska liten trädgård till buds, kanske en mindre radhustäppa. Går det då att förena en mångfald idéer på liten yta utan alltför stort arbete och med ett fantastiskt resultat? I Tolv rum och kök har Linda Marend utforskat den lilla tomtens möjligheter. Hon visar på enkla och handfasta sätt att skapa små men tydliga rum på begränsad plats. Hennes inspirerande berättelse om trädgårdens tillkomst kommer att locka dig att börja med en gång. Allt är möjligt! Här finns också råd om vilka växter som passar ihop och hur man håller blomningen igång över årstiderna. Illustrativa skisser ger inspiration och hjälp i planeringen. Praktiska tips för små projekt som alla kan klara kompletterar växtbeskrivningarna. Doris Belings poetiska bilder inspirerar till att komma igång med det skapande arbetet.