Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Från Amerikastek till grand dessert : 40 år med Vår kokbok

Från Amerikastek till grand dessert : 40 år med Vår kokbok

Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren. 1991. 179 sidor.

Nära nyskick. 22x16 cm. 521 g. Rikt illustrerad i färg och svartvitt. ISBN 9129616042. 40 år med Vår kokbok.
Denna bok är ett stycke unik, svensk mathistoria. Här finns de samlade kunskaperna från 40 års utgivning av "Vår kokbok".
Med denna bok kan du laga mat som på mammas tid eller återuppleva din egen ungdoms smaker eller varför inte ordna en 60-talsfest?
Här finns massor av recept, menyer och dukningstips.
Recepten är grupperade i 50-, 60-, 70- och 80-tal.
Menyförslagen och recepten varvas med intressanta uppgifter om mat och om utvecklingen i köket.
Här finns mycket kunskap, kuriosa och inspiration - för både amatörer och professionella.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9129616042
Titel
Från Amerikastek till grand dessert : 40 år med Vår kokbok
Författare
Lindgren, Barbro - Ingeson, Ulla - KFs provkök
Förlag
Stockholm : Rabén & Sjögren
Språk
Svenska