Från Amerikastek till grand dessert : 40 år med Vår kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren. 1991. 179 sidor.
Nära nyskick.
22x16 cm. 521 g. Rikt illustrerad i färg och svartvitt. ISBN 9129616042. 40 år med Vår kokbok.
Denna bok är ett stycke unik, svensk mathistoria. Här finns de samlade kunskaperna från 40 års utgivning av "Vår kokbok".
Med denna bok kan du laga mat som på mammas tid eller återuppleva din egen ungdoms smaker eller varför inte ordna en 60-talsfest?
Här finns massor av recept, menyer och dukningstips.
Recepten är grupperade i 50-, 60-, 70- och 80-tal.
Menyförslagen och recepten varvas med intressanta uppgifter om mat och om utvecklingen i köket.
Här finns mycket kunskap, kuriosa och inspiration - för både amatörer och professionella.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9129616042
- Titel
- Från Amerikastek till grand dessert : 40 år med Vår kokbok
- Författare
- Lindgren, Barbro - Ingeson, Ulla - KFs provkök
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Språk
- Svenska