Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Soppor, bröd & röror

Soppor, bröd & röror

Häftad bok. Bonnier Fakta. 2010. 95 sidor.

Mycket gott skick. Soppa är perfekt bjudmat! Nu kommer populära Soppor, bröd & röror av Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman ut på nytt. Det är en vackert illustrerad bok, fotografen heter Helén Pe, med massor av härliga recept på bra mat för både vardag och fest.Här ges förslag på hur man kan sätta samman en måltid, men inget hindrar förstås att man komponerar efter eget tycke och smak. Och med 30 sopprecept, 30 brödrecept och 40 recept på röror är kombinationsmöjligheterna i det närmaste oändliga. Rörorna kan naturligtvis också ätas till mycket annat än soppa, och bröden passar även till frukost, lunch eller middag.Bland de aptitretande sopporna finns exempelvis vitlöks- och mandelsoppa, soppa på vita bönor med citron och tomatsoppa med chili och aprikoser. Av de många brödsorterna kan nämnas parmesankex, morotsbullar, bagels, focaccia och ciabatta. De fräscha rörorna gör sig bra som pålägg på smörgåsar och snittar eller som dipsås, exempel på sådana är feta- och olivröra, tapenade med fikon och nöt- och fröröra.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174241136
Titel
Soppor, bröd & röror
Författare
Eisenman Frisk, Lisa
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2010
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
197 x 224 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
370 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu kommer populära Soppor, bröd & röror av Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman ut på nytt. Det är en vackert illustrerad bok, fotografen heter Helén Pe, med massor av härliga recept på bra mat för både vardag och fest.Här ges förslag på hur man kan sätta samman en måltid, men inget hindrar förstås att man komponerar efter eget tycke och smak. Och med 30 sopprecept, 30 brödrecept och 40 recept på röror är kombinationsmöjligheterna i det närmaste oändliga. Rörorna kan naturligtvis också ätas till mycket annat än soppa, och bröden passar även till frukost, lunch eller middag.Bland de aptitretande sopporna finns exempelvis vitlöks- och mandelsoppa, soppa på vita bönor med citron och tomatsoppa med chili och aprikoser. Av de många brödsorterna kan nämnas parmesankex, morotsbullar, bagels, focaccia och ciabatta. De fräscha rörorna gör sig bra som pålägg på smörgåsar och snittar eller som dipsås, exempel på sådana är feta- och olivröra, tapenade med fikon och nöt- och fröröra.