Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kom igång efter 60

Kom igång efter 60

Häftad bok. Bilda förlag. 2001. 360 sidor.

Nyskick. Förlagsny bok.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789157458964
Titel
Kom igång efter 60
Författare
Olofsson, Lisbet
Förlag
Bilda förlag
Utgivningsår
2001
Omfång
360 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
200 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
502 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kom igång efter 60 är en inspirations- och motivationsbok för personer med livserfarenhet, mognad och respekt för livet som vill ha det bättre lite längre. Boken ger ett 36-veckorsprogram som man endera jobbar med enskilt eller i mindre grupper varje vecka och tillsammans med andra i en större grupp en gång i månaden. Den är lätt, lustfylld och motiverande, helt utan pekpinnar. Inget är svårt, märkvärdigt eller omöjligt - det handlar bara om att bryta vanor. Varje vecka samlar man motionspoäng, t.ex. 5p för simning, 4p för snöskottning, 3p för trädgårdsskötsel osv. Totalt ska man samla in 30 p per vecka för att hålla kroppen vid god vigör. Detta gör man enskilt och för in i sin egen almanacka eller i motionsdagboken som finns varje vecka i boken.

Här ges tips om hälsa, kost och motion men också hur man gör sin egen självbiografi, hur kroppen fungerar, vad maten innehåller. Man kan bl.a. öva stavgång, cykling, motionsdans, simning men också mental träning och lite styrka. Lätta utmaningar och vardagstips som självklara delar för kroppens välmående. Alla med samma mål: att komma igång!

Lisbet Olofsson är friskvårdskonsulent från Robertsfors i Västerbotten. Hon skriver böcker och håller friskvårdssemi-narier och har tidigare varit friskvårdskonsulent på en stor industri. Hon är också tidningen HÄLSAs personliga tränare och motionsskribent.