Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Trädgårdsglädje

Trädgårdsglädje

Inbunden bok Damm Förlag. 1 uppl. 2007. 124 sidor.

Mycket gott skick. ... eller nära nyskick i kartonnage. Trädgårdsglädje är berättelsen om hur en vildvuxen trädgård förvandlades till en blomstrande lustgård. När Lisbeth Krapper blev ägare till en vackert belägen men totalt försummad trädgård var hon tvungen att gå drastiskt tillväga: Hon fick börja om från början. Även för en garvad och erfaren trädgårdsentusiast var detta en stor utmaning, men också en unik möjlighet att förverkliga alla trädgårdsdrömmar. I Trädgårdsglädje berättar hon personligt och passionerat om de glädjeämnen, överraskningar och motgångar hon mött i detta fleråriga projekt, som resulterat i en enastående blomsterprakt med mängder av rosor och frodiga perenner.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171308542
Titel
Trädgårdsglädje
Författare
Lisbeth Krapper
Förlag
Damm Förlag AB
Utgivningsår
2007
Omfång
124 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
215 x 216 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
536 g
Språk
Svenska
Baksidestext
TRÄDGÅRDSGLÄDJE är berättelsen om hur en stor vildvuxen trädgård förvandlades till en blomstrande lustgård. När Lisbeth Krapper blev ägare till en vackert belägen men totalt försummad trädgård var hon tvungen att gå drastiskt tillväga. Efter att noga ha inventerat den befintliga trädgården insåg hon att hon var tvungen att börja om från början. Även för en garvad och erfaren trädgårdsentusiast som Lisbeth Krapper var detta en stor utmaning, men också en unik möjlighet att förverkliga sina stora trädgårdsdrömmar.

I TRÄDGÅRDSGLÄDJE berättar hon personligt och passionerat om detta fleråriga projekt, som resulterat i en enastående blomsterprakt med mängder av rosor och frodiga perenner.