Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter

Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter

Inbundna böcker. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 160 sidor.

Nyfångat är skriven av ett antal fiskentusiaster och kommmer att ha en given plats hos alla som älskar fisk och skaldjur!

Det här är boken för dig som tycker det är svårt att tillaga fisk och som saknar lättlagade recept med fisk och skaldjur!

Boken inleds med en liten fiskskola som berättar hur länge fisken ska koka, steka osv.

Därefter presenteras de olika fisk-och skaldjurssorterna med vackra akvareller.
Boken innehåller över 100 recept på fisk-skaldjursrätter för både fest och vardag.

Boken har en matnyttig faktadel där du får reda på vilka fiskar du kan frossa i och vilka du bör äta med måtta. Hur du bör förvara fisk och skaldjur. Vad man bör titta på för att avgöra om fisken är färsk. Givetvis också ett avsnitt om näringsinnehåll, hur man rensar och filéar fisk och hur man hanterar ostron, krabba, musslor, räkor och hummer.

Nyfångat är fylld av härliga bilder på havsmiljöer och fiskrätter som nästan får det att lukta hav och tång.

Även om du i Nyfångat finner det mesta om fisk och skaldjur är de ändå din kärlek till havets läckerheter och till matlagning som avgör hur resultatet blir.

Här finns recept till Förrätter, Varmrätter, Soppor, Skaldjur, Sallader och Kalla rätter, Goda såser och röror.

Förlagsfakta

ISBN
9789153429753
Titel
Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter
Författare
Liselotte Forslin - Martin Gustafsson - Tomas Tengby
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2009
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
906 g
Språk
Svenska