Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Fettskrämd / Lars-Erik Litsfeldt

Fettskrämd / Lars-Erik Litsfeldt

av

Inbunden bok. Sundbyberg : Pagina/Optimal, . Svenska 2 uppl. 2007. 174 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Weight Loss; Diabetes Mellitus, Type 2; Diet therapy; Viktminskning; Nutrition; Weight loss; Nutrition . Mått 23 x 16 x 2 cm. Vikt 300g. Skickas inom 1 -2 dagar . Förf. vill avliva uppfattningen att det är fett som gör oss överviktiga och menar att många kostråd om att äta mindre fett är felaktiga. Man bör i stället minska intaget av kolhydrater. Genom kostförändring har han själv gått ner i vikt och han uppmanar läsaren att se kritiskt på forskningsrön och expertutlåtanden. Recept och kolhydrattabell avslutar. Förlaga: Pagina, 2005

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789172417236
Titel
Fettskrämd, andra upplagan
Författare
Lars-Erik Litsfeldt
Förlag
Optimal Förlag
Utgivningsdatum
20070630
Omfång
173 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 234 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
469 g
Språk
Svenska
Baksidestext
För att minska i vikt ska du äta mindre fett och mera grönsaker. Så brukar vanliga kostråd låta. I takt med detta blir vi bara fetare. Många som kämpar med sin vikt och sitt blodsocker blir bara sämre. Är det vårt fel att vi är feta eller är det kostråden som är omöjliga att följa? Det fick författaren att fundera över hur de äter som verkligen vill bli feta? Sumobrottarnas dietprogram är gjort för att de ska bli feta, kolossalt feta. De har haft 1 400 år på sig att experimentera, kanske har de något att lära oss. Han misstänkte att de åt extremt fet mat för att bli så tjocka, men så var inte fallet. Sumobrottarnas diet ligger skrämmande nära Livsmedelsverkets rekommendationer för en sund kosthållning. Varför äter de inte en fettrik kost om nu fett är så fettbildande? Tänk om vi är inne på helt fel spår med den fettsnåla och kolhydratrika kosten. Författaren Lars-Erik Litsfeldt gick tvärtemot vanliga kostråd och slipper idag både sin övervikt och sin typ 2-diabetes. Har du kanske båda problemen är du i samma sits som han var i för några år sedan. Och mår dåligt helt i onödan. Det här är en bok inte bara för dig med diabetes och övervikt utan för alla med kostintresse. Och för er som känner att ni provat allt. Så här säger Jörgen Vesti-Nielsen, Överläkare, Medicinkliniken, Karlshamn: