Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna

Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna

Ica, 1994 Hårda pärmar, trådbunden, 277s. Stort fornmat:28,5x22,5cm, 1,5kg. Rikt färgfotoillustrerad.

Mycket gott skick. ISBN 9153415639. Originaltitel: Die echte chinesische Küche. Följ med på en kulinarisk upptäcksfärd till Kina och dess 4.000 år gamla kokkonst! Av utsökta, fantasieggande färgbilder och spännande textavsnitt om kulturliv, kokkonstens historia, umgängesvanor och folkliv växer en mosaik fram, som är lika färgrik och mångfasetterad som det folkrikaste landet på jorden självt. Här hittar du 190 typiska rätter från de fyra mest kända regionala köken samt det vegetariska köket. Ett rikt illustrerat inledande avsnitt visar olika matlagningsmetoder, speciella köksredskap, skärtekniker samt dekorering och garnering. För ovanliga tillbehör anges alternativ. Recepten är enkla och lätta att följa. Det här är Kokboken för matroade och reslystna livsnjutare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9153415639
Titel
Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna
Författare
Liu, Zihua - Franz, Uli - Cleman, Charlotta - Eising, Pete A. - Telegin, Marie Louise
Förlag
Västerås : Ica
Utgivningsår
1994
Språk
Svenska