Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Wok! Snabbt, hett och lätt

Wok! Snabbt, hett och lätt

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1998. 192 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9137112473
Titel
Wok! Snabbt, hett och lätt
Författare
Trigg, Liz
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1998
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
260 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1156 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat – att snabbfräsa i wok – har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken – full med färgbilder – för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna.   Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos?   Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.