Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Expedition Shakespeare

Expedition Shakespeare

Alfabeta 2007. Förlagsband. 415 s. 640 gram. Prislapp på omslag, se bild. Små nötmärken på skyddsomslag. I övrigt oklanderligt skick. Språk: svenska."I Expedition Shakespeare träffar vi en nedtonad Erlend Loe när han möter den norske kyrkoorganisten Peter Amundsen. Amundsen visar Loe hur han använt symboler från bland annat Frimurarorden och Rosencreutzarna på Shakespeares dramer, sonetter och även från hans gravsten för att komma fram till, inte bara vem som är mannen bakom Shakespeares verk, utan även var originalverken finns bevarade idag - där det även finns en mycket större skatt och hemlighet bevarad. Det är spännande, fascinerande och många gånger häpnadsväckande att följa Amundsen i hans bevisföring. Skulle han ha rätt måste världshistorien skrivas om! Det är bara att invänta hur omvärldens litteraturprofessorer ska reagera. Norska NRK börjar sända dokumentären om Amundsens jakt på skatten. Även SVT kommer att visa serien som sänds i fyra delar. Det har debatterats länge om vem som egentligen är upphovsmannen till alla Shakespeares verk. Det kan nästan förefalla otroligt att en köpmannason från Stratford skulle ha erövrat så mycket kunskap inom så vitt skilda områden som dramatikern Shakespeare. I Expedition Shakespeare är det själva bevisföringen som är oändligt spännande och inte minst för alla oss som inte är invigda i Shakespeares alla verk är detta en märkvärdig och fascinerande resa."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789150107883
Titel
Expedition Shakespeare
Författare
Loe, Erlend
Förlag
Alfabeta
Utgivningsår
2007
Omfång
415 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
144 x 215 mm Ryggbredd 31 mm
Vikt
660 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Expedition Shakespeare träffar vi en nedtonad Erlend Loe när han möter den norske kyrkoorganisten Peter Amundsen. Amundsen visar Loe hur han använt symboler från bland annat Frimurarorden och Rosencreutzarna på Shakespeares dramer, sonetter och även från hans gravsten för att komma fram till, inte bara vem som är mannen bakom Shakespeares verk, utan även var originalverken finns bevarade idag - där det även finns en mycket större skatt och hemlighet bevarad. Det är spännande, fascinerande och många gånger häpnadsväckande att följa Amundsen i hans bevisföring. Skulle han ha rätt måste världshistorien skrivas om!
Det har debatterats länge om vem som egentligen är upphovsmannen till alla Shakespeares verk. Det kan nästan förefalla otroligt att en köpmannason från Stratford skulle ha erövrat så mycket kunskap inom så vitt skilda områden som dramatikern Shakespeare. I Expedition Shakespeare är det själva bevisföringen som är oändligt spännande och inte minst för alla oss som inte är invigda i Shakespeares alla verk är detta en märkvärdig och fascinerande resa.