-
Modern stenåldersmat : fakta och recept för 1...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 128 sidor.
Nära nyskick. Namnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355594
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
Natur & Kultur 1 9127355594 -
Modern stenåldersmat : fakta och recept för 1...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 128 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355590
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
Natur & Kultur 1 9789127355590 -
Modern stenåldersmat : fakta och recept för 1...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 128 sidor.
Nyskick. Häftad i styvt omslag med invikta flikar (danskt band) och i absolut nyskick, oläst och obläddrad. Överdådigt rikt, vackert och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. Boken bygger på Staffan Lindebergs väldokumenterade forskning om stenåldersk läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355590
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
Natur & Kultur 1 9789127355590 -
Modern stenåldersmat : fakta och recept för 1...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 128 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355590
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
Natur & Kultur 1 9789127355590 -
Modern stenåldersmat : fakta och recept för 1...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 128 sidor.
Nyskick. Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355590
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
Natur & Kultur 1 9789127355590 -
Modern stenåldersmat - fakta och recept för 1...
Häftad bok.
Nära nyskick. Stockholm : Natur och kultur/Fakta etc. 2004 (Finland) 128s. Färgill. 20 x 16 cm. Foto: Lars Paulsson. Faktagranskning: Staffan Lindeberg. ISBN: 9127355594 ; Häftad. (Danskbindning). Hanteringsspår i kanterna, i övrigt i mycket fint skick, som ny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355590
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
9789127355590 -
Modern stenåldersmat : fakta och recept för 1...
Häftad bok. Natur & Kultur. 2004. 128 sidor.
Mycket gott skick. Några hanteringsspår på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355594
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
Natur & Kultur 9127355594 -
Modern stenåldersmat : fakta och recept för 1...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 128 sidor.
Nyskick. Häftad med vikomslag. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355590
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
Natur & Kultur 1 9789127355590 -
Modern stenåldersmat : fakta och recept för 1...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 128 sidor.
Mycket gott skick. Fint häftat ex
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355594
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
Natur & Kultur 1 9127355594
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn