Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vredens gudinnor

Vredens gudinnor

Inbunden bok. Modernista. 2019. 334 sidor.

Nyskick. Titta gärna på mina andra annonser, samma frakt oavsett antalet böcker ni köper.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178930333
Titel
Vredens gudinnor
Författare
Lowe, Katie
Förlag
Modernista
Utgivningsår
2019
Omfång
334 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
146 x 216 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
490 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»Atmosfäriskt & läskigt.« | The Times »En utsökt mörk debut med drag av Donna Tartts Den hemliga historien.« | Will Dean»Häxkonster, mord och passion... illavarslande och spännande.« | Sunday MirrorFörtrollande YA-debut för alla som älskade Den hemliga historienFör att glömma en ödesdiger bilolycka börjar Violet på Elm Hollow Academy, ett prestigefullt privatgymnasium för flickor. 
Skolan ligger i ett område med otäcka historiska kopplingar till 1700-talets häxprocesser. Violet blir snart den fjärde medlemmen i en avancerad studiecirkel ledd av den karismatiske konstläraren Annabel. Även om Annabel påstår att hennes lektioner inte har något med gamla riter och ritualer att göra varnar hon eleverna för ämnet, och talar om det som mer än bara mytologi. Och Violet och hennes vänner börjar tro att de själva besitter magiska krafter. 
Men när en av gruppens tidigare medlemmar - som har en kuslig likhet med Violet - hittas död på campus efter att ha varit spårlöst försvunnen sedan nio månader tillbaka, börjar Violet undra om hon kan lita på sina vänner, sina lärare eller ens på sig själv.    KATIE LOWE är en engelsk författare bosatt i Worcester. Hennes texter har bland annat publicerats i The Guardian och The Independent. Vredens gudinnor är Katie Lowes debutroman.  »Vredens gudinnor kan beskrivas som Curtis Sittenfelds I en klass för sig möter Den onda cirkeln. Häxor, mord och tonårstjejer. Det här är min drömbok.« Louise O Neill, författare till Hon bad om det  »En förtrollande debut om vänskapens mörka hjärta, om besatthet och hämnd.« Lucy Clarke, författare till Swimming at Night