Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Grillboken

Grillboken

Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2014. 183 sidor.

Nyskick. Vid beställningar över 500 SEK är det fri frakt inrikes. Titta gärna till mina andra böcker, har över 2000 böcker i sortimentet.

Dofterna från grillen är en lika stor del av den svenska sommaren som matjessill och jordgubbar! Den sköna samvaron med avspänd matlagning över glödbädden är något vi sedan längtar efter under resten av året.

I Grillboken kan du välja någon av de färdiga menyerna eller bara låta dig inspireras och själv experimentera med olika smaker, tillbehör, kryddningar och såser. Boken innehåller över 200 recept, alla provlagade i Allt om Mat:s eget provkök för att rätterna verkligen ska bli så goda som det bara går.

Boken är indelad efter vad som ska grillas: grönsaker, fisk och skaldjur, kyckling, fläsk, nöt och lamm, kompletterat med recept på tillbehör som passar bra till. Dessutom presenteras grillarens ABC med allt om metoder, den perfekta glöden och bra att ha-prylar. I två bonuskapitel, Före och Efter, beskrivs läckra tilltugg, sköna drinkar och oemotståndliga desserter för den perfekta avslutningen på en lyckad kväll.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789113056913
Titel
Grillboken
Författare
Lundin, Cecilia
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2014
Omfång
183 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
245 x 265 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
1111 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Dofterna från grillen är en lika stor del av den svenska sommaren som matjessill och jordgubbar! Den sköna samvaron med avspänd matlagning över glödbädden är något vi sedan längtar efter under resten av året.

I Grillboken kan du välja någon av de färdiga menyerna eller bara låta dig inspireras och själv experimentera med olika smaker, tillbehör, kryddningar och såser. Boken innehåller över 200 recept, alla provlagade i Allt om Mat:s eget provkök för att rätterna verkligen ska bli så goda som det bara går.

Boken är indelad efter vad som ska grillas: grönsaker, fisk och skaldjur, kyckling, fläsk, nöt och lamm, kompletterat med recept på tillbehör som passar bra till. Dessutom presenteras grillarens ABC med allt om metoder, den perfekta glöden och bra att ha-prylar. I två bonuskapitel, Före och Efter, beskrivs läckra tilltugg, sköna drinkar och oemotståndliga desserter för den perfekta avslutningen på en lyckad kväll.