Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Välkommen till Hotell Gyllene knorren

Välkommen till Hotell Gyllene knorren

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2010. 83 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Vid beställningar över 500 SEK är det fri frakt inrikes. Titta gärna till mina andra böcker, jag har över 500 böcker i sortimentet.

Färgsprakande antologi med världens knasigaste hotellfamilj!

Sånger, sagor, pyssel och smarta tips! Världens knasigaste hotellfamilj bjuder på massor av roligheter: Allt från hur du gör ditt eget hem till ett hotell till hur du gör dina egna knäppa skyltar. Här finns också Ingos ABC-skola och familjens bästa recept. Och mycket, mycket mer…En färgsprakande antologi med kul aktiviteter för såväl Knorren-frälsta som oinvigda. De fyra familjemedlemmarna tipsar om sånt de är bäst på. Ritva lär oss allt om armbrytning, Roger leder en övertalningsskola, Isadora delar med sig av sina fantasier och Ingo avslöjar sina bästa gömställen. Vi får dessutom lära oss en massa läskiga finska svordomar och hur en orre låter. Men här finns förstås Pyret också (den femte familjemedlemmen om Ingo fick bestämma), som delar med sig av sina konster: som att klä ut sig och visa upp diverse cirkuskonster.
Och här finns ABC-skola - på alla bokstäver finns det nämligen djur som Ingo skulle vilja ha. Visst kan de väl få bo på hotellet, som är så stort? A som i Aldrig i livet, säger familjen då.

Alla bilder är i färg denna gång!

I december 2010 blir Hotell Gyllene knorren SVT:s julkalender! Många, många skratt utlovas!
"Hotell Gyllene 'Kn(orren)' är värre än Pang i bygget." Staffan Engstrand, BTJ-häftet"Genom den lättlästa texten av spännande och underhållande karaktär är berättelsen perfekt för de barn som kommit igång med sin läsning. Språket är träffsäkert med många naturliga dialoger." Elsie Runnö, BTJ-häftet

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163868016
Titel
Välkommen till Hotell Gyllene knorren
Författare
Gahrton, Måns
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2010
Omfång
83 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
267 x 203 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
512 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sånger, sagor, pyssel och smarta tips! Världens knasigaste hotellfamilj bjuder på massor av roligheter: Allt från hur du gör ditt eget hem till ett hotell till hur du gör dina egna knäppa skyltar. Här finns också Ingos ABC-skola och familjens bästa recept. Och mycket, mycket mer…En färgsprakande antologi med kul aktiviteter för såväl Knorren-frälsta som oinvigda. De fyra familjemedlemmarna tipsar om sånt de är bäst på. Ritva lär oss allt om armbrytning, Roger leder en övertalningsskola, Isadora delar med sig av sina fantasier och Ingo avslöjar sina bästa gömställen. Vi får dessutom lära oss en massa läskiga finska svordomar och hur en orre låter. Men här finns förstås Pyret också (den femte familjemedlemmen om Ingo fick bestämma), som delar med sig av sina konster: som att klä ut sig och visa upp diverse cirkuskonster.Och här finns ABC-skola - på alla bokstäver finns det nämligen djur som Ingo skulle vilja ha. Visst kan de väl få bo på hotellet, som är så stort? A som i Aldrig i livet, säger familjen då.Alla bilder är i färg denna gång!I december 2010 blir Hotell Gyllene knorren SVT:s julkalender! Många, många skratt utlovas!