Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Smink 35+

Smink 35+

Inbunden bok Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 62 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Mycket rikt, vackert, instruktivt och pedagogiskt illustrerad med härliga foton i färg. EN BOK I PRESENTSKICK!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153426714
Titel
Smink 35+
Författare
Magda Sofia Karlsson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2006
Omfång
62 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
198 x 247 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
424 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Make up är inte i första hand till för att dölja det du inte är nöjd med utan för att ta fram och framhäva det vackra i ditt ansikte. Alla, märk väl alla, har vackra drag att visa upp. I det dagliga livet kan en lyckad make up se väldigt olika ut för olika personer, olika åldrar och olika sammanhang. Den här boken lär dig grunderna för en snygg make up, vilka produkter och redskap som är bra att använda, olika sorters teknik, vad som passar just din hud och ditt ansikte och vad som lämpar sig för dagen respektive kvällen. Boken vänder sig främst till den mognare kvinnan. För smink finns ingen övre åldersgräns. Författaren Magda Sofia är make upartist och utbildad på Stockholms ledande makeupskola MakeUp Institute och har både hållit kurser i make up och arbetat för tidningar och modellagenturer. Fotografen Patrick Clinton har tagit de inspirerande bilderna. Han har arbetat för olika modemagasin och kvällstidningar.