Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stora betongboken : 100 projekt från prova på till proffs

Stora betongboken : 100 projekt från prova på till proffs

Häftad bok. Norstedt. 2014. 192 sidor.

Nyskick. Överdådigt rikt,vackert, instruktivt och pedagogiskt illustrerad med härliga foton och teckningar i färg. Projekten sträcker sig från vackra krukor, vaser eller skålar för fönsterkarmen, bokhyllan eller växthuset till trädgårdsmöbler och fågelbad. Det är bara att sätta igång! Malena har mer än 15 års erfarenhet av att skapa i betong, hon håller föredrag och har gett ut flera böcker i ämnet.
Danskt band.Rikt fotoillustrerad i färg.Svenska. Absolut nyskick. (220430)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113058610
Titel
Stora betongboken : 100 projekt från prova på till proffs
Författare
Malena Skote
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2015
Omfång
190 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
159 x 190 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
409 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Malena Skote är en av förgrundsfigurerna i den numera utbredda och omåttligt populära hobbyn att skapa i betong. Hennes tidigare böcker har sålt i stora upplagor och uppskattats av både nybörjare och erfarna betongpysslare. Lagom till utomhussäsongen kommer nu Stora betongboken i ett nytt plånboks- och bruksvänligt smartformat. Boken innehåller Malenas allra bästa projekt från tidigare böcker.

Att gjuta i betong och skapa sina egna betongföremål kräver inga förkunskaper och inga särskilda redskap. Som Malena själv säger: "Att blanda betong är faktiskt inte svårare än att baka sockerkaka på pulver, om än något tyngre för armarna. Och man behöver ingen ugn."

Vid en första anblick tänker man sig kanske betong som grått, oflexibelt och skrovligt men sanningen är att betong är så mycket mer. Det är både uttrycksfullt och oerhört mångsidigt och kan se ut på massor av olika sätt beroende på hur man gjuter och om man väljer att ha pigment i. Oavsett så är betong ett enkelt material att ha att göra med när man väl bekantat sig med det.

I Stora betongboken presenterar Malena Skote 100 projekt - från prova på-nivå till mer avancerade föremål. Betong ska alltid gjutas i en form och det är denna form som avgör hur föremålet ska se ut. När man väl vant sig vid tankesättet finns det inga begränsningar för vad du kan skapa med betong, och ju fler projekt du testar, desto mer fantasifull blir du i ditt skapande!