Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
The bread exchange

The bread exchange

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 240 sidor.

Nära nyskick. Så gott som ny bok, bara liite, lite nött i ett hörn av nederkanten, med massor av recept på bröd och en del annat från hela världen och många reseberättelser därtill. Vackra och inspirerande bilder. Lätt användbara recept. en bok att få baklust och bli uppiggad av

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113060088
Titel
The bread exchange
Författare
Elmlid, Malin
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2014
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 261 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
1112 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Jag bakar bröd. Vill du ha det så byter jag det mot nästan vad som helst. Men inte mot pengar. Jag byter det mot vad som helst som kan inspirera mig. Mot att du lär mig något. Jag byter det mot något som du kan bättre än jag. Något jag aldrig vetat existerade och aldrig kunnat uppleva om det inte varit för att du velat byta bröd med mig."

I slutet av 2008 startade Malin Elmlid sitt projekt The Bread Exchange. Hon hade börjat experimentera med surdeg och bakade så mycket att hon till slut inte kunde äta upp allt själv. Hon gav bort till vänner och bekanta och snart började de ge henne saker tillbaka. The Bread Exchange var fött.

Med utgångspunkt i brödet tar Malin med oss på en resa över hela jordklotet, och surdegen följer med överallt: Berlin, Stockholm, Kabul och San Francisco.

The Bread Exchange är en bok för alla bröd- och matälskare som vill följa med på en annorlunda resa världen över, och möta både platser, människor och recept som stannar kvar långt efter det att brödet är uppätet.