Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SELMA & SIGGE – En bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet
SELMA & SIGGE – En bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet SELMA & SIGGE – En bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet SELMA & SIGGE – En bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet SELMA & SIGGE – En bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet SELMA & SIGGE – En bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet SELMA & SIGGE – En bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet

SELMA & SIGGE – En bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet

Inbunden bok – FÖRLAGSNY! – Votum & Gullers Förlag. 2015. 243 sidor.

Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Följ med på ett stormande äventyr, fyllt av inspiration och idéer för vardagens och livets fester. De fiktiva personerna Selma och Sigge tar dig till en värld fylld av överdådiga dukningar, smarriga recept och roliga fixerier. Låt dig väl smaka av deras härliga värld och tillåt dig att vara mera du, som Selma och Sigge så träffsäkert säger: Too much is never enough. Du får inspiration att njuta av dagen, att sätta guldkant på de mest triviala företeelser inget tillfälle för litet, inget för stort för att kunna göras lite extra.Selma och Sigge låter dig också träffa sina vänner som i sin tur bjuder på sina favoritrecept, anekdoter från livet och särskilda små tips för den händige att själv pröva på. I boken blandas recept, pyssel och dukningstips med tankar om livet, och gestaltas i bilder och texter av fotograf Cecilia Hallin och stylist och skribent Malin Leijonberg.Tanken om lång hållbarhet, återanvändning, remake, och det vackras kraft att inspirera och påverka, genomsyrar fotografierna i allt från kläderna hos de människor Selma och Sigge möter på sin väg till de dukningar och de maträtter som boken presenterar. I Selma och Sigge håller hov finner du inspiration och handfasta tips och råd till hur du lever livet levande och använder det du har för att göra stordåd. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187283567
Titel
Selma och Sigge : en bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet
Författare
Malin Leijonberg - Cecilia Hallin
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
243 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
214 x 277 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
1330 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Följ med på ett stormande äventyr, fyllt av inspiration och idéer för vardagens och livets fester. De fiktiva personerna Selma och Sigge tar dig till en värld fylld av överdådiga dukningar, smarriga recept och roliga fixerier. Låt dig väl smaka av deras härliga värld och tillåt dig att vara mera du, som Selma och Sigge så träffsäkert säger: Too much is never enough. Du får inspiration att njuta av dagen, att sätta guldkant på de mest triviala företeelser inget tillfälle för litet, inget för stort för att kunna göras lite extra. Selma och Sigge låter dig också träffa sina vänner som i sin tur bjuder på sina favoritrecept, anekdoter från livet och särskilda små tips för den händige att själv pröva på. I boken blandas recept, pyssel och dukningstips med tankar om livet, och gestaltas i bilder och texter av fotograf Cecilia Hallin och stylist och skribent Malin Leijonberg. Tanken om lång hållbarhet, återanvändning, remake, och det vackras kraft att inspirera och påverka, genomsyrar fotografierna i allt från kläderna hos de människor Selma och Sigge möter på sin väg till de dukningar och de maträtter som boken presenterar. I Selma och Sigge håller hov finner du inspiration och handfasta tips och råd till hur du lever livet levande och använder det du har för att göra stordåd.
Ytterligare författare: Leijonberg, Malin
Ytterligare fotografer: Hallin, Cecilia
Ytterligare designers: Smedberg, Ylva
Ytterligare författare: Hallin, Cecilia