Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vollständiges Koch-, Back- und Konfiturenlexikon
Vollständiges Koch-, Back- und Konfiturenlexikon Vollständiges Koch-, Back- und Konfiturenlexikon

Vollständiges Koch-, Back- und Konfiturenlexikon

Inbunden bok.

Nära nyskick. Edition Leipzig 1986. Faksimil av original från Stettinischen Buchhandlung, Ulm 1786. (3),(14),448 + 35 sid. 21,5 x 14 x 4,5 cm. Vackert dekorerat pappband som förefaller oläst, trasig skyddskassett. "Alphabetischer Auszug aus den besten inn- und ausländischen Koch- Back- und Konfiturenbüchern, in welchem ein Koch und Köchinn, Pasteten- und Zuckerbäcker u. auch andere Personen, das Beste und Nützlichste in dieser Wissenschaft nach alphabetischer Ordnung finden können." Efterord av Manfred Lemmer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen