Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mordet på Margaret Thatcher - Berättelser

Mordet på Margaret Thatcher - Berättelser

Weyler förlag 2015. 187 s. Inbunden i pappband och med skyddsomslag, allt i nyskick. Vikt 300 g. Format 14 x 19 cm. Porto 35:- (rabatterat, istf 42:-, mars -16). Författarinnan har tidigare vunnit det förnämsta brittiska litteraturpriset Man Booker Prize för Wolf Hall och För in de döda, vilka dramatiserats av BBC och visats av SVT. I de elva berättelserna i denna bok, vilka väckte uppseende när boken kom ut, visar hon att hon är en av världens främsta författare. "Det är en sjuk bok" (Lord Tebbit, minister under Thatcher). Bokens nypris var 249:- Enligt prislapp på baksidan.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789187347962
Titel
Mordet på Margaret Thatcher
Författare
Hilary Mantel
Förlag
Weyler Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
186 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 190 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
295 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hilary Mantel, känd som skildrare av Henrik VIII och hans hov, är tillbaka med en samling samtida berättelser. Med giftig penna och sylvass blick avtäcker hon det liv vi lever. Äktenskap, klass, familj och sex är ämnen som återkommer. Vi får följa Hilary i en klaustrofobisk lägenhet i ett arab­land under arbetet med första romanen, ett par i en taxi som krockar med något under färden, en städerska i ett av Londons mest fashionabla områden. Det är oväntat, ibland chockerande. I elva berättelser, varav en är alldeles nyskriven till den brittiska pocketutgåvan, visar Hilary Mantel åter att hon är en av världens främsta författare.