Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Moki cyklar jorden runt

Moki cyklar jorden runt

Inbunden bok Alfabeta. 1 uppl. 2008. 28 sidor.

Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Knappt märkbar barnkrumelur i ljusgult på inlagans andra sida. [rum 1]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789150109078
Titel
Moki cyklar jorden runt
Författare
Marc Boutavant
Förlag
Alfabeta
Utgivningsår
2008
Omfång
28 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
297 x 297 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
534 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Moki är en liten björn som gillar att resa och som har vänner runt om i hela världen. Dem vill han gärna hälsa på, som med sin cykel reser han jorden runt. Han besöker Finska Lappland, Grekland, Sahara, Burkina Faso, Madagaskar, Indien, Kina, Australien, Japan, Peru och New York. I stora generösa bilderboksuppslag presenteras ett färgglatt myller av figurer och saker som får representera de olika platserna med dess kännetecken och specialiteter. Korta texter och replikväxlingar förtydligar och förklarar vad som händer i bilderna. Har man dessutom själv besökt något av länderna så finns det massor att känna igen sig i. Eller att ta till sig om man inte har varit där. (3-6 år) Marc Boutavant är en fransk grafisk formgivare, illustratör och författare som har illustrerat en lång rad bilderböcker av andra författare. Moki cyklar jorden runt är hans första större egna bilderbok. Boken har mötts av ett stort intresse internationellt och kommer ut i sju olika länder samtidigt.