Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Brasserie Le Rouge Cookbook

Brasserie Le Rouge Cookbook

Inbundna böcker. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 264 sidor.

Brasserie Le Rouge Cookbook är en fantastisk samling av recept från det klassiska franska köket med en tvist. Recepten är en kombination av kökschef Marco Baudones personlighet, tradition och värme. Kökschef Marco driver det trendiga brasseriet Le Rouge i Gamla Stan som är en del av den kreativa restauranggruppen F12. Marco utbildades av Guy Savoy i Paris där han arbetade i tre år, samt att han även arbetat i sitt hemland Italien. I boken delar han med sig av recept fulla med fantastiska smaker som är anpassade till hemmaköket.

Fotografen Roland Persson vann nyligen Food Festival priset i kategorin mat, ett av världen mest ansedda priser för matfotografi. Den väl anlitade fotografen Jimmy Hansen, som har fotograferat all inredning och människor, är utbildad i 3 år av den legendariske modefotografen Micke Jansson.

Boken levereras i en exklusiv sammetsbox och bokens omslag är av sammet med guldpräglad text.

Förlagsfakta

ISBN
9789186623210
Titel
Brasserie Le Rouge Cookbook
Författare
Baudone, Marco
Förlag
Nygren & Nygren
Utgivningsår
2012
Omfång
264 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
264 x 334 mm Ryggbredd 61 mm
Vikt
2678 g
Språk
Svenska