Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Från brasserie till franskt lantkök

Från brasserie till franskt lantkök

Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2015. 224 sidor.

Nyskick. Förlagsny.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186623562
Titel
Från brasserie till franskt lantkök
Författare
Baudone, Marco
Förlag
Nygren & Nygren
Utgivningsår
2015
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 267 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
1100 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en lyxig romantisk middag med vita dukar och levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här. Boken är vackert illustrerad och ger även lite bakgrundshistoria till den nu så populära brasseriekulturen. Kocken Marco Baudone har lång erfarenhet i restaurangköket från Gualtiero Marchesi i Milano, Guy Savoy i Paris till Operakällaren och Riche. Han öppnade den italienska restaurangen Locanda och har drivit Brasserie Le Rouge i Stockholm. I skrivande stund driver han Kornhamnstorg no 53.