Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
En smakresa: Middagstips från Marcus Samuelsson

En smakresa: Middagstips från Marcus Samuelsson

Inbunden bok TV4 AB. Första uppl. 2002. 194 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Inbunden i förlagets klotband med skyddsomslag. Skyddsomslaget med reva i främre falsen. Illuatrerad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9189406249
Titel
En smakresa : Samuelsson, Marcus
Författare
Marcus Samuelsson
Förlag
TV4 AB
Utgivningsår
2005
Omfång
194 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
242 x 278 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
1189 g
Språk
Svenska
Baksidestext
För Marcus Samuelsson är skapandet i köket inte så komplicerat. Han tar helt enkelt de maträtter och smaker han tycker om och skapar nya smaker och rätter att tycka om.
Maträtterna byggs upp av både smak, textur och estetik, för att få med så många sinnen som möjligt i upplevelsen vid bordet. Marcus mat är magisk i sin kombination av enkelhet och överraskningar.

Grunterna kommer från Smögen, Etiopien och New Yorkl och härifrån har han inspirerats av tre distinkta smaker: havet, traditionen och storstaden. En inspiration som tar oss på en lika märklig som välsmakande resa; sushin görs på sill, soppan innehåller mjölkchoklad och hans version av fish and chips kommer garanterat ingen engelsman att känna igen.
Spännande mat, men ändå enkel att göra.
– Tänk som en kock, laga mat som du brukar, menar Marcus.
I den här boken visar han att det inte är svårare än så. Bara godare.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.

Marcus Samuelsson är för den svenska publiken mest känd från TV4 Nyhetsmorgon, där han presenterat en lång rad uppskattade middagstips. För publiken i New York är han mer känd som stjärnkocken på Aquavit, en av stadens högst rankade restauranger.