Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Handbok wid den nu brukliga finare matlagningen; innehållande tillika beskrifning på Confecturer, Sylter och Glacer; samt ett Bihang, att göra Soja, Fransk Senap, Ättikor, Bär-winer, Bär-safter, att inlägga Anjovis, m. m.; jemte några Underrättelser om Slagt, Brygd och Brödbakning

Handbok wid den nu brukliga finare matlagningen; innehållande tillika beskrifning på Confecturer, Sylter och Glacer; samt ett Bihang, att göra Soja, Fransk Senap, Ättikor, Bär-winer, Bär-safter, att inlägga Anjovis, m. m.; jemte några Underrättelser om Slagt, Brygd och Brödbakning

Inbunden bok.

Hyggligt skick. [Format: 11,5 x 18,5 cm. Text: Fraktur.] Stockholm, H. A. Nordströms Förlag, tryckt hos Samuel Rumstedt 1835 (sjette, tillökta och förbättrade upplagan). (7) 334 (2) sidor i ett samtida halvfranskt band med blågrönfärgade snitt. Register från sida 315, de 2 sista sidorna med "Skrifter i Hushållningen" listade. Klistermärke insida pärm: "Säljes i C. G. Södergrens Bokhandel i Wexjö" samt pris. --- Bandet är hårt nött, hörnen inåtböjda. Inlagan är genomgående lagerfläckad, men mestadels i liten utsträckning med ljusa fläckar. Tiotalet hörnveck.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen