Bonniers kokbok - 60-talsnostalgi i köket
Inbunden bok. Bonniers. 1960. 679 sidor.
Gott skick.
Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken innehåller nära 1800 recept. De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnemark och Berit Paulsson. 3000 recept på både husmanskost och festmat, rikt illustrerad med tidstypiska fotografier och teckningar från 1960-talet gör detta till en kulinarisk skattkammare och en makalös present till alla matintresserade.
Laminatband. .Rikt fotoillustrerad i färg och s/v. 27.9x21x4,2 cm. Vikt 2700 g: Svenska. Gott skick. Paket via Schenker. (221019).